Siirry sisältöön

Kävikö vahinko?

Lähetä tiedot vahingostasi ja saat meiltä nopeasti ja helposti korjausarvion.
Mikko Tapio Mattila

Autopeltikorjaamo Tapio Mattilan tarina

Mikko Tapio Mattila

Isällä oli tarve yhdistää työ ja perhe. Minun syntyessäni isä jäi kotiin ja äiti meni töihin. Tämä oli tuohon aikaan poikkeuksellista. Omalla tavallamme poikkeuksellisia olemme olleet aina. Yrityksen isä perusti Porin Kyläsaareen syyskuun kuudentena päivänä 1980. Varsin nopeasti hän huomasi, että yksin työmaalla ei pärjää. Arska tuli isän avuksi vuonna 1981. Seuraavana vuonna isä ja Arska muuttivat Musaan. Pieni työtila kasvoi 130 neliöön, joka laajeni vielä omalla maalaamolla 90-luvun loppupuolella. Henkilökunta oli tässä kohtaa kasvanut jo neljään henkilöön. Nykyisiin tiloihin porukka muutti 2000-luvun alussa. Minun tullessani mukaan vuonna 2009 meillä oli jälleen tarve lisätilalle. Tämä kuvastaa vahvasti yrityksen toimintatapaa. Toiminnan kehittyessä olemme panostaneet tiloihin ja ihmisiin. Nykyään toimimme 620 neliön tiloissa erittäin kokeneen kymmenen henkilön voimin. Minä astuin vetovastuuseen vuonna 2010 – tilanteessa, jossa minulla oli hyvä ja vakaa alusta kehittää yritystä edelleen.

Kilpailuetumme tänäkin päivänä on kaikkien toimenpiteiden tekeminen saman katon alla. Näin se on ollut alusta alkaen, jo silloin kun isä ja Arska hoitivat asioita kahdestaan. Asiat ovat niistä ajoista toki muuttuneet. Nykyään riittää, kun teet verkossa vahinkoilmoituksen – me teemme loput ja autamme tarvittaessa vahinkoilmoituksenkin kanssa. Olemme huomioineet digitalisaation toiminnassamme – huomioimme luonnollisesti myös autojen teknisten ominaisuuksien kehittyminen hybridi- ja sähköautot mukaan lukien.

Koulutettumme henkilöstömme tarjoaa tänä päivänä nykyaikaisen, laadukkaan, luotettavan ja ympäristöystävällisen korikorjauksen kokonaispaketin, joka perustuu selkeään asiakaslähtöiseen toimintamalliin. Hyvä kumppaniverkostomme täydentää meitä. Olen ylpeä henkilöstöstämme ja kumppaneistamme.

Meille on aina tähtihetki, kun auto kaartaa pihaan ja pihasta pois. Kaikki lähtevät meiltä hymyillen – asiakkaat ja henkilöstö.

Näin me on toimittu yrityksen alusta alkaen – ammattitaidolla jo vuodesta 1980 lähtien.

Mikko-Tapio Mattila
Toimitusjohtaja

heinila

Jarkko Heinilä

"Nopea ja joustava palvelu. Autot pääsevät heti työnalle, eivätkä jää makaamaan pihalle."

puustinen

Risto Puustinen

"Kommentti Mikko Tapio-Mattilasta, Luotettava pitkälinjainen porilainen."

Vieritä ylös