Auton vaurioanalyysit Porissa ammattitaidolla suoraan vakuutusyhtiöllesi

Autopeltikorjaamo Tapio Mattila on työskennellyt vuosikymmeniä vakuutusyhtiöiden kanssa ja on tunnettu luotettavista vaurioanalyyseistään Porin seudulla.

Tosiasioihin perustuvat vaurioanalyysit ovat sujuvan yhteistyön ja luottamuksellisen liiketoiminnan perusta, eikä ihme, sillä kuulemma myös Suomen Vahvimpiin 2020.

Vaurioanalyysi on toimenpide, joka määrittää vaurioiden ja vahinkojen todellisen laadun, laajuuden ja niiden korjausmahdollisuudet. Vaurioanalyysi erittelee aina tarkasti myös todelliset kustannukset, jotka laskemme vakutuusyhtiöidenkin käyttämällä Cabas-kustannuslaskentaohjelmalla. Vaurioanalyysi sisältää aina mittausraportin.

Turvakorin ja pintavaurioiden korjaukset Porin alueella

Autopeltikorjaamo Tapio Mattila käyttää vaurioanalyysissä erilaisia menetelmiä ja erittelee muun muassa turvakorin korjaukset lievistä pintavaurioista ja kosmeettisista vaurioista.

Auton vaurioanalyysi tehdään aina ennen varsinaisen korjaustyön alkamista. Oikein laadittu arviointi helpottaa yhteistyötä vakuutusyhtiön kanssa ja osa hyvä palvelua asiakkaalle, joka voi varmistua siitä, ettei yllätyskuluja tule ja että auto todella tulee kuntoon.

Teemme arvioinnin tarvittaessa asiakkaan odottaessa.

Merkittävä osa kolarikorjauksista hoidetaan vakuutuksen kautta.

Autopeltikorjaamo Tapio Mattilan auton vaurioanalyysi

Korjauskustannukset selvitetään ennen korjauksen alkamista tarkasti.
Hyödynnämme vakuutusyhtiöidenkin käyttämää Cabas-kustannuslaskentaohjelmaa.
Pystymme laskemaan suurienkin vaurioiden kustannukset ennen korjauksen aloittamista, joten vältyt yllätyskuluilta.
Pitkän vakuutusyhtiöyhteistyömme ansiosta teemme asiakkaan puolesta tarvittavat paperit kaikille vakuutusyhtiöille.
Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita, sillä suurin osa osa kolarikorjauksista tapatuu nimenomaan vakuutusyhtiöiden kautta.

Ennen korjauksen alkamista asiakasta varten suoritettu ja oikein laadittu vaurion arviointi on meidän hyvää palveluamme. Teemme arvioinnin tarvittaessa asiakkaan odottaessa.

Ota yhteyttä »

Ruostekorjaus pidentää auton käyttöikää

Autopeltikorjaamo Tapio Mattila tekee myös ruostevauriokorjaukset Porissa vankalla ammattitaidolla. Ruostevauriot kannattaa korjata pohjasta ja pinnasta niin pian kuin mahdollista. Kun korjaukset tapahtuvat ajoissa, pitenee auton elinkaari ja käyttöikä merkittävästi. Huolellinen korjaus on myös turvallisen korin tae.

Ruostevauriokorjaukseen tai sen arviointiin kannattaa hakeutua heti, kun huomaa autossa ruostetta. Laadimme aina todenmukaisen kustannusarvion korjaukselle usein jo odottaessasi paikan päällä.

Auton vaurioanalyysit ja ruostevauriokorjaukset tehdään ajanvarauksella, joten otathan meihin etukäteen yhteyttä.

Toivomme yhteydenottoa ensisijaisesti chat-palvelulla sivun alareunasta.

Ota yhteyttä »

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ