Sijaisauto alle korjauksen ajaksi Satakunnassa

Kun pelti on rutussa ja menopeli paketissa korjaamolla odottamassa kuntoutusta, ei arki kuitenkaan voi aina pysähtyä.

Oman auton käyttämättömyys voi aiheuttaa yllättävän paljon logistisia ongelmia ja siksi sijaisautopalvelu Porissa on olennainen osa Autopeltikorjaamo Tapio Mattilan korjauspalveluita.

Autopeltikorjaamo Tapio Mattila tarjoaa asiakkaidensa toiveesta myös sijaisautopalvelun Porissa ja  koko Satakunnassa. Toimialueemme kattaa Porin, Harjavallan, Luvia, Nakkilan, Pomarkun ja Merikarvian. Huolehdimme osaltamme maakuntamme kattavasta palveluntarjonnasta.

Autopeltikorjaamo Tapio Mattila työskentelee kaikkien tunnettujen autovuokraamojen kanssa, kuten Europcarin, Hertzin ja Scandia Rentin kanssa.

Sijaisauto käyttötarveselvityksellä Satakunnassa

Jos sijaisauton tarve johtuu kolarista, on syyttömänä osapuolena mahdollista tiettyjen edellytysten täytyttyä saada sijaisauto käyttöön. Sijaisauton käyttöön saaminen vakuutuksen perusteella vaatii käyttötarveselvityksen. Yleensä kolaritilanteessa vastapuolen vakuutusyhtiö korvaa sijaisauton käyttökustannuksista suurimman osan.

Vakuutusyhtiösi tai kolarin toisen osapuolen vakuutusyhtiö määrittävät vakuutuskorvauksen autosi makuupäiviltä. Autamme sinua myös selvittämään sijaisautopalvelun kuulumisen vakuutukseesi, sillä olemme tottuneet työskentelemään kaikkien vakutuusyhtiöiden kanssa. Sijaisautovaraus tehdään toiveidesi perusteella vakuutusyhtiösi käyttämästä autovuokraamosta.

Ota yhteyttä »

Autopeltikorjaamo Tapio Mattilan sijaisautopalvelu

Tilaamme haluamasi auton suoraan korjaamollemme toivomanasi aikana.
Yhteistyökumppaneinamme ovat kaikki tunnetut autovuokraamot: Europcar, Hertz ja Scandia Rent.

Autamme sinua vakuutusyhtiöasioinnin kanssa

Ilmoita meille sijaisauton tarpeesta heti, kun hakeudut korjaukseen, niin järjestämme sinulle toiveidesi mukaisen auton pikimmiten.

Jos vakuutuksesi ei kata sijaisauto, autamme sinua sen vuokrauksessa silti mielellämme.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ