Turvalliset tuulilasien vaihdot laadukkaasti

Autopeltikorjaamo Tapio Mattilan palveluihin kuuluvat myös lasinvaihtopalvelut Porissa ja Satakunnassa.

Palvelemme koko Satakuntaa: Poria, Harjavaltaa, Luviaa, Nakkilaa, Pomarkkua ja Merikarviaa.

Tuulilasin vaihdon suorittaa aina kokenut ammattilainen, joka käyttää työssään Saint Gobain Sekuritin korkealaatuisia laseja. Tuulilasin vaihto tehdään laadusta tinkimättä nopeasti, jotta matkasi pääsee jatkumaan mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

Autopeltikorjaamo Mattilan lasinvaihtopalvelu

  • Korjaamme kaikkien automerkkien lasit ja työskentelemme niin henkilö- kuin pakettiautojen kanssa
  • Lasin vaihtaa kokenut ammattilainen
  • Vaihdamme taka- ja sivulasit
  • Työ suoritetaan aina nopeasti, sillä arvostamme aikaasi
  • Käytämme laadukkaita Saint-Gobainin Sekurit-laseja
  • Olemme yhteydessä myös vakuutusyhtiöösi ja hoidamme vaadittavat paperityöt

Lasi vaihtoon kiveniskemän tai kolarin jälkeen

Tuulilasin rikkoutumisen tavallisia syitä ovat kolari ja lasiin iskeytynyt irtokivi. Autopeltikorjaamo Tapio Mattila vaihtaa tuulilasit Porissa ja Satakunnassa nopeasti laadukkailla tuotteilla.

Jos tuulilasin hajoamista ei aiheuta ikävä kolari, on sen yleensä aiheuttanut irtokivi, joita ropisee tuulilasin pintaan etenkin keväisin kanssa-autoilijoiden renkaista. Kivi voi iskeytyä tuuli lasiin niin edellä ajavasta autosta kuin ohittavasta tai vastaantulevasta menopelistä. Siksi kiveniskemiin ei aina voi vaikuttaa, mutta sen korjaamista ei kannata viivytellä, sillä vaurioitunut tuulilasi on turvallisuusriski, vaikka kyseessä olisi vain iskemäjälki tai särö.

Tuulilasin rikkoutumisherkkyyteen voi vaikuttaa se, että nykyautojen tuulilasit ovat pinta-alaltaan paljon suurempia kuin vanhojen autojen. Myös renkaiden koot ovat kasvaneet, minkä vuoksi kiviä tarttuu enemmän myös itse renkaisiin, josta ne iskeytyvät tuulilaseihin. Suuri lasipinta kerää väistämättä enemmän kiviä, ja siksi myös kokosyistä on hyvä kiinnittää erityistä huomiota tuulilasien laatuun.

Tuulilasin käyttöikää voi pidentää välttelemällä heikkokuntoisia teitä, mutta koska sekään ei ole aina mahdollista, on vähintäänkin syytä pitää asiallinen turvaväli edessä ajavaan, mikä voi estää kivien iskeytymisen tuulilasiin. Myös äkillisiä ja kovia suunnanvaihtoja tai kiihdytyksiä kannattaa välttää, sillä ne ovat omiaan aiheuttamaan pikkukivien sinkoilua.

Ota yhteyttä »

Tuulilasi kuntoon laatutuotteilla

Autopeltikorjaamo Mattila käyttää työssään laadukkaita tuulilaseja, jotka kestävät ajoja ja aikaa. Käytössämme on Saint-Gobainin Sekurit-lasit.

Saint-Gobain Sekuritin valmistamat lasit ovat laminoituja ajoneuvolaseja, jotka valmistetaan aina korkeatasoisia teknisiä vaatimuksia vaalien, ja ne täyttävät ajoneuvovalmistajien vaatimukset sekä vastaavat alkuperäisiä varaosia.

Mitä tehdä, jos kivi lensi tuulilasiin?

Tuulilasi kannattaa aina vaihtaa, jos siinä on halkeama. Vaikka halkeaman voi joskus korjata, ei korjattu lasi vastaa lujuudeltaan alkuperäistä. Tuulilasin vaihtaminen takaa turvallisen ajon jatkumisen.

Olipa kyseessä minkälainen tuulilasivaurio tahansa, jätä sen arviointi meidän huoleksemme. Ota yhteyttä Autopeltikorjaamo Tapio Mattilaan, niin tutkimme tilanteen nopeasti ja annamme arvion korjauskustannuksista.

Jos lasiin on tullut kiveniskemä, kannattaa ennen korjaamiseen hakeutumista pitää huoli siitä, ettei lasi kohtaa voimakkaita lämpötilanmuutoksia. Muista myös teipata iskemä heti. Tämä ehkäisee lasin rikkoutumista ja varmistaa sen, että pääset turvallisesti korjauspisteelle.

Ota yhteyttä »

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ