Kolarikorjaus ja -maalaus kaikille merkeille

Autopeltikorjaamo Tapio Mattilan osaaminen kattaa kaikki automerkit ja kolariauton kokonaisvaltaisen korjaustyön Porin alueella.

Korjaamme niin henkilöautot kuin pakettiautot. Toimialueemme kattaa Satakunnassa Porin, Luvian, Harjavallan, Nakkilan, Merikarvian ja Pomarkun.

Autopeltikorjaamo Tapio Mattilan kolarikorjauspalvelu

Palvelumme koskee kaikkia henkilö- ja pakettiautomerkkejä. Voit siis hurauttaa korjaamollemme millä tahansa autolla.

Asiakastyömme tekevät vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella peltisepät ja automaalarit, jotka takaavat, että autosi lähtee korjaamoltamme entistä parempana.

Nykyaikaiset työkoneet ja työkalut takaavat korkeatasoisen työjäljen ja nopettavat työtä helppokäyttöisyytensä ansiosta. Emme vie turhaan aikaasi.

Teemme muovikorjaukset hitsaamalla ja käytämme niissä nykyaikaisia, mahdollisimman ympäristöystävällisiä muovi- ja koriliimoja. Ympäristön kunnioittaminen osa jokapäiväistä työtämme, jossa otamme pienetkin yksityiskohdat huomioon luonnon näkökulmasta.

Säästämme aikaasi

Kaikki toiminnot sijaitsevat järkevästi ja taloudellisesti saman katon alla. Kun kaikki palvelut on keskitetty, säästyy myös asiakkaan aikaa.

Tarjoamme asiakkaillemme Satakunnassa korkealaatuiset varaosat erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Sinun ei tarvitse hankkia varaosia itse, mutta jos ostat varaosan muualta, asennamme myös sen mielellämme paikoilleen.

Hoidamme paperityöt vakuutusyhtiöillesi ja autamme sinua kaikissa kysymyksissäsi vahingonkorvauksista. Jos emme tiedä vastausta, etsimme sen.

Ammattilaisten joukko palveluksessasi

Käytössämme on Porin suurimmat asiantuntijaresurssit, joihin kuuluu viisi koriseppää ja kolme maalauksen ammattilaista.

Korjaamollamme työskentelevät kokeneet peltisepät ja automaalarit, jotka luottavat työssään nykyaikaisiin työkoneisiin ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Ripeällä ja tarkalla työotteellamme takaamme korkeatasoisen lopputuloksen sekä joustavan ja nopean palvelun.

Teemme työmme aina turvallisuudesta ja ympäristön kunnioittamisesta tinkimättä. Arvomme vaikuttavat korjauksissa käytettävien aineiden ja materiaalien valintaan, ja siksi suosimme muun muassa ekologisia Standox-maaleja.

Ota yhteyttä »

Asioimme vakuutusyhtiösi kanssa

Autopeltikorjaamo Tapio Mattila on vuonna 1980 perustettu perheyritys, joka on tehnyt yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa vuosikymmenten ajan Satakunnassa.

Auton vaurioanalyysin ja korjauskustannuslaskelmien jälkeen hoidamme niihin liittyvät paperit vakuutusyhtiöösi, sillä haluamme aidosti sujuvoittaa arkeasi, joka helpottuu, kun ammattilainen hoitaa asioinnin puolestasi.

Arvostamme moniammatillista yhteistyötä, joten vakuutusyhtiöiden lisäksi yhteistyökumppaniverkostoomme kuuluvat varaosatoimittajat, joiden ansiosta saamme laadukkaat ja alkuperäiset varaosat nopeasti juuri sinun tarpeisiisi. Voimme käyttää myös käytettyjä varaosia tai asiakkaan hankkimia osia.

Ottiko autosi osumaa, kun sitä vähiten odotit? Autopelitkorjaamo Tapio Mattila toteuttaa jjoustavan rahoituksen yhdessä Resurs Bankin kanssa. Voit sopia Resurs Bankin kanssa sinulle sopivan maksuajan ja maksuerät.

Lue lisää Resurs Bankista!


 

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ