Vahingon sattuessa

Autopeltikorjaamo Tapio Mattila on vuodesta 1980 toiminut porilainen perheyritys, joka tarjoaa kattavat korjauspalvelut Porissa ja Satakunnassa auton vaurioanalyyseista kolarikorjaukseen, tuulilasin vaihtoon ja automaalaukseen.

Mitä teen, kun pelti rytisee?

Kun autosi vaurioituu joko kolarissa tai tapaturman seurauksena, ota meihin yhteyttä numeroon 02 637 0008 tai kotisivujemme chat-palvelulla.

Jos kyseessä on kolari tai muuten epäselvä tilanne, kannattaa myös poliisi pyytää paikalle, jolloin välttyy epäselvyyksiltä korjaus- ja korvausprosessissa.

Kun viranomainen on hoitanut osuutensa, on aika siirtyä korjaamolle. Teemme tarkan vaurioanalyysin ja selvitämme kustannukset ennen korjaustoimenpiteitä. Käytämme Cabas-kustannuslaskentaohjelmaa.

Mitä automerkkejä Autopeltikorjaamo Tapio Mattila korjaa?

Korjaamme kaikkien merkkien henkilö- ja pakettiautot.

Mihin otan yhteyttä, jos autoni on korjauksen tarpeessa?

Voit ottaa yhteyttä Autopeltikorjaamo Tapio Mattilaan puhelimitse 02 637 0008, sähköpostitse mikko@autopeltikorjaamo.com tai kotisivujen chat-palvelulla. Korjaamomme sijaitsee osoitteessa Tommilantie 2, 28610 Pori ja on avoinna arkisin klo 8.00-17.00. Huomioithan, että auton vaurioanalyyseihin ja ruostevaurioanalyyseihin kannattaa varata aika etukäteen.

Teemme aina tarkan arvion ja pidämme kulut läpinäkyvinä.

Miten kolaritilanne vaikuttaa korjaukseen?

Suurimpaan osaan kolaritilanteista liittyy vakuutusyhtiöiden korvausvelvollisuus. Autopeltikorjaamo Tapio Mattila tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja auttaa sinua selvittämään, mitä vakuutukseesi kuuluu. Myös vastapuolen vakuutusyhtiö vaikuttaa korvausprosessiin.

Mistä tiedän, tekeekö Autopeltikorjaamo Tapio Mattila yhteistyötä vakutuusyhtiöni kanssa?

Koska teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, ei ole väliä, minkä yhtiön asiakas olet. Meille olet joka tapauksessa tervetullut ja ensiarvoisen tärkeä.

Mitä palveluita vakuutukseni kattaa?

Liikennevakuutus on pakollinen kaikille moottoriajoneuvoille. Se korvaa henkilövahingot ja syyttömän osapuolen omaisuuden vahingot, eli se ei kata mitään kolariin syyllisen osapuolen ajoneuvo- tai omaisuusvahinkoja. Liikennevakuutusta kattavampi vakuutus on Kasko, jota on saatavilla erilaajuisina. Selvitämme vakuutusyhtiöltäsi vakuutuksesi kattavat korjaukset ja korvaukset. Jotkut Kaskot sisältävät myös lasiturvan, joka korvaa tuulilasivauriot.

Ota yhteyttä »

Säilyttävätkö Autopeltikorjaamo Tapio Mattilan suorittaman työt valmistajan takuun?

Kyllä. Työllämme on takuu, ja työmme merkkikorjaamona säilyttää myös valmistajan takuun.

Saanko Autopeltikorjaamolta käyttööni sijaisauton?

Teemme yhteistyötä tunnettujen autovuokraamojen kanssa, kuten Europcarin, Herzin ja Scandia Rentin kanssa. Järjestämme aina allesi sijaisauton, ja autamme selvittämään vakuutukseen liittyvät yksityiskohdat. Sijaisauton vakuutuksen alaisena vaatii käyttötarveselvityksen.

Mistä tiedän, milloin autoni on valmis noudettavaksi?

Ilmoitamme sinulle viipymättä puhelimitse tai tekstiviestitse, kun autosi on valmis noudettavaksi.

Milloin tuulilasi on syytä vaihtaa?

Tuulilasin vaihtaminen kannattaa tehdä, jos siinä on särö tai halkeama. Myös kiveniskemät on syytä korjata viipymättä. Tuo lasisi arvioitavaksi, niin etsimme turvallisen ja kestävän ratkaisun tuulilasisi korjaamiseen. Käytämme työssämme laadukkaita ja kestäviä Saint-Gobainin Sekurit-tuulilaseja.

Korjaako Autopeltikorjaamo Tapio Mattila myös ruostevauriot?

Ruostevaurioanalyysi on osa palveluamme. Varaa ruostevaurioanalyysiin aika kätevästi chat-palvelustamme. Ruostevaurioanalyysiin kannattaa hakeutua viipymättä, jolloin voi ehkäistä suurten vaurioiden syntymisen ja leviämisen.

Miten ekologiset arvot näkyvät Autopeltikorjaamo Tapio Mattilan toiminnassa?

Käytämme ympäristöystävällisiä materiaale ja maaleja, kuten Standohydin Standox-maaleja. Kierrätämme kaiken jätteen mahdollisimman tarkasti. Haluamme työllämme varmistaa pitkän elinkaaren autoille, mikä säästää myös luontoa ja tarpeetonta kulutusta.

Miten voin antaa palautetta?

Voit antaa kirjallista palautetta meille sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Toimintamme lähtökohta on asiakkaan tarkka kuuntelu, ja kehitämme palveluitamme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Autopeltikorjaamo Tapio Mattila on täyden palvelun korjaamo, joka kulkee vierelläsi niin vahingon sattuessa kuin muissa korjaustarpeissa.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ